Drop Down Menus

      Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

      ΠΑΜΙΣΟΣ- Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ 1-1 ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

       Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ από την Μεσσήνη όπου


      αντιμετώπισε τον τοπικό Πάμισο με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

      Ο Αγώνας:

      27' λεπτό Ο Σαραντόπουλος έβγαλε ωραία διαγώνια μπαλιά στον Αριστομενόπουλο ο οποίος μπήκε και γύρισε την μπάλα παράλληλα με την εστία με τον Βέλλη να έρχεται από την άλλη πλευρά και να πλασάρει τον Βορύλλα για το 1-0.

      Οι φιλοξενούμενοι της Βάρδας παρέμειναν ψύχραιμοι και έβγαλαν αντίδραση δυο λεπτά μετά με τον Ντόμα  να σουτάρει άουτ απο καλή θέση. 

      Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 35 κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Ντόμας ήταν αυτός που έκανε την κάθετη μπαλιά πίσω από τη μεσαία γραμμή με τον Vaz να φεύγει στην αντεπίθεση, να αποφεύγει το μαρκάρισμα του Μπούνα και να πλασάρει τον Οικονομόπουλο στην αριστερή του γωνία σημειώνοντας το 1-1.

      Ο Πάμισος είχε ένα σουτ του Σαραντοπούλου στην αγκαλιά του Βορύλλα στο 39ο λεπτό ενώ η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Οικονομόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ γύρισμα του Vaz, έπειτα από μπαλιά του Μικελάτου.

      Ο τερματοφύλακας του Παμίσου Μεσσήνης ήταν αυτός που κράτησε την ισοπαλία και στο 71ο λεπτό όταν ο Σαμπανέι έπιασε εξ’ επαφής κεφαλιά για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Οικονομόπουλος.

      Κεφαλιά άουτ είχε και ο Μικελάτος στο 76ο λεπτό ενώ ο Πάμισος Μεσσήνης απείλησε στο 81ο λεπτό όταν ο Μωράκης κέρδισε τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή έπεσε στα πόδια του και πρόλαβε ο Βορρύλας.

      Διαιτητής: Σπύρος Λιάρος (Λακωνίας), Σοβολός, -Ισακοβίδης (Λακωνίας)

      Πάμισος Μεσσήνης: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Λαθύρης, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος (75’Μωράκης), Θώδης (70’ Μπορχάν).

      ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Λιόσης, Μάρκου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (56’ Φερεκίδης), Μικελάτος, Θεοδωρόπουλος, Ντόμας, Βας, Σαμπανέι, Πολίτης.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ