Drop Down Menus

      Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

      Ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. COFFEXP ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΖΙ!!


      Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που χτίζονται επάνω στην αμοιβαιότητα και την ειλικρινή υποστήριξη έτσι μόνο μπορεί κανεις να παρομοιάσει την σχέση του σωματείου μας με τον όμιλο εταιριών CoffeXP Και ιδιαιτέρως με τους ιδιοκτήτες του ομίλου κ. ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ κ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ  δυο δυναμικούς επιχειρηματίες που με το μεράκι τους δημιούργησαν έναν κολοσσό στο χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων στον μαγικό κόσμο του καφέ  και όχι μόνο. 




      Λίγα λόγια για τον όμιλο εταιριών CoffeeXP


      Ο όμιλος εταιρειών CoffeeXP εξειδικεύεται  στην αντιπροσωπεία , στην εμπορία και στην εισαγωγή προϊόντων καφέ και συναφών ειδών. Αποτελείται από δυο εταιρείες, την COFFEE XP Ι.Κ.Ε. και COFFEE EXPERT Ι.Κ.Ε..


      Η ίδρυση του ομίλου ξεκίνησε με την σύσταση της εταιρείας COFFEE EXPERT Ι.Κ.Ε., το 2001 στην Πάτρα και ολοκληρώθηκε το 2008 με τη σύσταση της δεύτερης COFFEE XP Ι.Κ.Ε., στο Λέχαιο Κορινθίας. Ο όμιλος τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια έντονα ανοδική πορεία, που του επιτρέπει να αξιοποιεί δυναμικά το ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής του στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας συνεχή αύξηση του κύκλου εργασιών του, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση μιας υγιούς  χρηματοοικονομικής βάσης.


       





      H CoffeeXP είναι η κύρια αντιπρόσωπος της Nestlé Hellas A.E. στον τομέα του καφέ για τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας, και Ηλείας. Εκτός από το μηχανολογικό εξοπλισμό των επιχειρήσεων (μηχανές καφέ, κοπτικά, γρανιτομηχανές, βαφλιέρες κα.), η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην προμήθεια όλων των απαραίτητων σκευών και αναλώσιμων της καφεστίασης (καφέ Buondi, σοκολάτα, Freddoccino, Nescafe, Λουμίδη, καφέ φίλτρου, τσάι, Monin, Canderel κα.), καθώς και σε είδη επαγγελματικού καθαρισμού.


      Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την δεκαπενταετή υποστήριξη προς το σωματείο μας και ευχόμαστε κάθε δυναμική συνέχεια στον όμιλο εταιριών CoffeeXP 



      εισαγωγή προϊόντων καφέ 
      και συναφών ειδών. Αποτελείται από δυο εταιρείες, την COFFEE XP Ι.Κ.Ε. και COFFEE EXPERT Ι.Κ.Ε..

      Η ίδρυση του ομίλου ξεκίνησε με την σύσταση της εταιρείας COFFEE EXPERT Ι.Κ.Ε., το 2001 στην Πάτρα και ολοκληρώθηκε το 2008 με τη σύσταση της δεύτερης COFFEE XP Ι.Κ.Ε., στο Λέχαιο Κορινθίας. Ο όμιλος τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια έντονα ανοδική πορεία, που του επιτρέπει να αξιοποιεί δυναμικά το ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής του στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας συνεχή αύξηση του κύκλου εργασιών του, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση μιας υγιούς  χρηματοοικονομικής βάσης.

      H CoffeeXP είναι η κύρια αντιπρόσωπος της Nestlé Hellas A.E. στον τομέα του καφέ για τους νομούς Κορινθίας, ΑργολίδαςΑχαΐας, και Ηλείας. Εκτός από το μηχανολογικό εξοπλισμό των επιχειρήσεων (μηχανές καφέ, κοπτικά, γρανιτομηχανές, βαφλιέρες κα.), η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην προμήθεια όλων των απαραίτητων σκευών και αναλώσιμων της καφεστίασης (καφέ Buondi, σοκολάτα, Freddoccino, Nescafe, Λουμίδη, καφέ φίλτρου, τσάι, Monin, Canderel κα.), καθώς και σε είδη επαγγελματικού καθαρισμού.

      Παράλληλα, η εταιρεία μας προσφέρει  τη δυνατότητα εκπαίδευσης στους χώρους εργασίας σας, αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εταιρείας, ενώ μέσα από τη διαμόρφωση στοχευμένων και πρακτικού χαρακτήρα σεμιναρίων, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, καθώς και για κάθε εξέλιξη γύρω από τον τομέα του καφέ.




      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ