Drop Down Menus

      Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

      Η KAPLANIS FRUITS ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ


      Μια οικογενειακή  παράδοση που από το 1948 οδηγεί τις  εξελίξεις στον χώρο  τις τυποποίησης  ,συσκευασίας, και εμπορίας φράουλας δηλώνει δυναμικό  παρόν στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μας και ουσιαστικά πιστοποιεί την ανάγκη συμπόρευσης μεταξύ αγροτικού, εμπορικού τομέα και αθλητισμού μια σχέση συνυφασμένη με την ιστορία του σωματείου μας από την γέννηση του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κύριος ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ  γέννημα θρέμμα  της περιοχής μας στηρίζει   χρόνια με τον τρόπο του αθόρυβα την ομάδα μας πιστοποιώντας  το ότι η υποστήριξη  στα πρότυπα του τόπου μας είναι αυτοσκοπός  και ένδειξη αναγνώρισης για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους τομείς 
      Λίγα λόγια για την εταιρία 

      Η επιχείρηση KAPLANIS FRUITS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Τα πρώτα βήματα έγιναν το 1948 από τον πατέρα Γεώργιο Καπλάνη και στη συνέχεια ανέλαβε ο γιός Νικόλαος Καπλάνης όπου συνέχισε και επέκτεινε την επιχείρηση.

      Η έδρα της επιχείρησης είναι στο Ψάρι του Νομού Ηλείας, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Μανωλάδας, όπου καλλιεργούνται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια οι φράουλες... χάρτης >Η KAPLANIS FRUITS στις ιδιοκτήτες εγκατάστασεις Της Έκτασης 5500 m² με περιβάλλοντα χώρο επιπλέον έκταση 10.000 m² διαθέτει έξι υπερσύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους χωρητικότητας 100 t για την κατάλληλη πρόψυξη των  φραουλών. Επιπλέον διαθέτει περίπου 1000 στρέμματα θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων όπου καλλιεργούνται οι φράουλες.Το μεγαλύτερο ποσοστό της συνολικής παραγωγής διατίθεται σε πελάτες με πολυκαταστήματα και υπεραγορές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και της μέσης Ανατολής. Οι χώρες του αγοραστικού κοινού είναι Ελλάδα, Γερμανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία,Τσεχία, Σλοβακία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Ιταλία , Ουγγαρία, Κροατία, Λιθουανία,  Λεττονία,Εσθονία,  Σαουδική Αραβία.

      Παράγει φρέσκο προϊόν ανώτερης ποιότητας με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή απόδοση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην γεύση. γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις της αγοράς που ολοένα και μεταβάλλονται προτεραιότητα της επιχείρησης είναι η άριστη ποιότητα φράουλας και η συνεχής εξέλιξη μέσα από σωστές και σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας καθώς και τεχνολογικής εξέλιξης.


      Απαντες στην οικογένεια του Π.ΑΟ.ΒΑΡΔΑΣ ευχόμαστε στην KAPLANIS FRUITS  κάθε επιτυχία   στην εμπορική της πορεία και τους ευχαριστούμε για την ενεργη υποστήριξη προς  το σωματείο μας 





      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ