Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

GERASIM ZAKOV ... ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΑ ...


Η μεταγραφή του στους «πράσινους» της Βουπρασίας στο φινάλε της σεζόν, συζητήθηκε όσο τίποτα καθώς το βιογραφικό που τον συνοδεύει αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα. Αναφερόμαστε στον Γερασίμ Ζακόφ τον Βούλγαρο διεθνή επιθετικό, στον οποίο ο ΠΑΟ Βάρδας έχει επενδύσει πολλά επάνω του...


Ο ίδιος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτη», αποκαλύπτεται δηλώνοντας αισιόδοξος για τη νέα σεζόν...

«Νιώθω άνετα στην ομάδα...»
Το «βαρύ πυροβολικό» των πράσινων δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος, αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΒ, ενώ αναφοράς αξίζει πως στην Ελλάδα έρχεται πρώτη φορά για ν' αγωνιστεί. «Στην ομάδα της Βάρδας μου έχουν φερθεί εξαιρετικά, το κλίμα είναι πολύ φιλικό και αυτό με βοηθά προκειμένου να δεθώ πιο γρήγορα με το υπόλοιπο σύνολο. Άλλωστε για πρώτη φορά έρχομαι στη χώρα σας για ν' αγωνιστώ και θέλω κάποιο εύλογο διάστημα για να προσαρμοστώ. Όλα πάντως πηγαίνουν μια χαρά, με τις μέχρι τώρα εντυπώσεις να είναι θετικότατες», τονίζει ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΒ.

«Ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ...»
Προχωρώντας ακόμα περισσότερο ο διεθνής άσσος μίλησε για εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα της Βουπρασίας. «Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και να είστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα φανούν στην πορεία. Στα του καθαρά αγωνιστικού περιεχομένου, πιστεύω ναι ακράδαντα πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα ενώ στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ο συναγωνισμός που υπάρχει μας κρατά σε εγρήγορση και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα θα έχουμε μια καλή χρονιά στη Γ' Εθνική», δήλωσε επί λέξει ο Βούλγαρος στράικερ.

«Μονόδρομος η νίκη με Κιβέρι...»
Η συζήτηση της κουβέντας μας με τον Βούλγαρο επιθετικό του ΠΑΟΒ περιστράφηκε φυσικά γύρω και από το ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Ερμή Κιβερίου. «Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για αυτή την ομάδα. Εμείς έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε όσο πιο καλύτερα γίνεται λόγω και της αναβολής, με το τρίποντο φυσικά να είναι μονόδρομος. Το ματς ασφαλώς και δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα φτάσουμε στη δεύτερη νίκης στο πρωτάθλημα», δήλωσε με νόημα ο Γερασίμ Ζακόφ.

«Στόχος μου η επίτευξη πολλών τερμάτων...»
Είναι γεγονός πως όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο, ποντάρουν αρκετά στο Βούλγαρο επιθετικό. Ο ίδιος έχοντας αυτοπεποίθηση στον εαυτό του, τονίζει με νόημα. «Στόχος μου είναι η επίτευξη όσων περισσότερων τερμάτων γίνεται. Κάτι τέτοιο θα βοηθά την ομάδα για να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη. Θέλω οι φίλαθλοί μας να φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο και υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για αυτό. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε πολύ καλά, τερματίζοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο άσσος των «πράσινων».

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ GERASIM ZAKOV ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ....

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ