Drop Down Menus

      Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

      ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

      Ατυχη πολύ σήμερα η ομάδα μας γιατι σίγουρα με την εμφάνιση που πραγματοποίησε και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα είχε πάρει το αποτέλεσμα που βάση της εμφάνισης δικαιούταν απέναντι σ εναν πολύ καλό αντίπαλο...

      Μπράβο σ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν γιατί η προσπαθειά τους και η θελησή τους μας έκαναν για ακόμη μια φορά φέτος περήφανους...

      Το φίλμ του αγώνα ..
      .

      Στο 16' ο Πολίτης της Χαλκίδας πήρε την μπάλα, μπήκε από πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και με έξοχο πλασέ στην απέναντι γωνία έβαλε γκόλ, κάνοντας το 1-0.

      Ο ΑΟΧ προσπαθούσε να φέρει την μπάλα κοντά στην περιοχή της Βάρδας, αλλά  επιχειρούσαν με βαθιές μπαλιές να φέρουν την μπάλα κοντά στην εστία του Καπουταγλή, αλλά αυτός ο τρόπος δεν ήταν κι ο πλέον ενδεδειγμένος.

      Απ’ την άλλη η Βάρδα συνήλθε γρήγορα από το γκολ που δέχτηκε και μετά το 20′ είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ανεβάζοντας ψηλά τις γραμμές της.

      Στο 23 τρομερή ευκαιρία για την Βάρδα με τον Καλογερόπουλο να πλασάρει άστοχα μονος με τον τερματοφύλακα της Χαλκίδας.

      Στο 25′ από ένα φάουλ του Γ. Πολίτη της Βάρδας η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, έφυγε από τα χέρια του Ντουμάνη αλλά ο νεαρός γκολκίπερ τη μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια.

      Στο 30′ ο Λάμπρος Πολίτης της Χαλκίδας μπήκε πάλι από δεξιά αλλά η πάσα του κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

      Στη συνέχεια η Βάρδα είχε μία ελαφριά υπεροχή (είναι καλή και τεχνική ομάδα), άλλαζε πολλές πάσες στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά τον ΑΟΧ, πλην μιας φάσης στο 44′, όπου δημιουργήθηκε μία σύγχυση στα χαλκιδέικα καρέ.

      Αλλά και ο ΑΟΧ έχασε μία καλή φάση στο 45′ (από κόρνερ), με τον προωθημένο Ζυγογιάννη να πιάνει την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

      Όμως στο δεύτερο ημίχρονο από ένα σημείο και μετά η Βάρδα πήρε για τα καλά τον έλεγχο του κέντρου και απείλησε σε μία φάση με τον Π. Πολίτη, ο οποίος έκανε μία παράλληλη πάσα, η οποία δεν έφτασε ποτέ στους φορ των φιλοξενούμενων.
      Αν η μπάλα περνούσε θα ήταν σίγουρο γκολ.

      Νωρίτερα για τη Χαλκίδα, είχε ένα καλό σουτ ο Θωμάς, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

      Στο 58' ωραία ενέργεια των παιχτών του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ αλλά το σούτ του Καρούτη κόντραρε σε ποδι αμυντικού φεύγοντας μακρυά απο την εστία.

      Ο Βαλκάνο στο 67' είδε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας τον Βεζιρτζόγλου, του έδωσε την ασίστ και έκανε το 2-0 με πολύ ωραίο σ εκτέλεση γκόλ ...

      Κάπου εκεί τέλειωσε και το ματς, καθώς η Βάρδα ενώ πίεζε για την ισοφάριση, αλλά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν τους εκοψαν τα πόδια.

      ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης (72′ Λούκας), Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (64′ Βαλκάνος), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (85′ Αντμίρ Ζάχι), Πολίτης, Θωμάς.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Φωτόπουλος): Καπουταγλής, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Παλιάτσας (60′ Βάτσης), Σίδερης, Ανδριέλλος (50′ λ.τρ. Πατάπης), Γ. Πολίτης, Καρούτης, Καλογερόπουλος, Ντόμας, Γούρμος.

      Διαιτησία: Σχίζας, Τσολακίδης-Βασιλάκος

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ