Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ

Χθες η ομάδα μας έδωσε το σημαντικότερο εκτός έδρας παιχνίδι της για την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου στη Χαλκίδα με την τοπική ομάδα. Σ’ένα τέτοιο παιχνίδι στο οποίο οι παίχτες μας τα έδωσαν όλα παρά τις σοβαρές απουσίες μας και με το ΔΣ της ομάδας σύσσωμο καθώς και με πολλούς φιλάθλους δίπλα της ,ο τοπικός Τύπος δεν ανταποκρίθηκε όπως αρμόζει στην δεοντολογία της κατάστασης και στην αξία της ομάδας της Βουπρασίας.

 Πιο συγκεκριμένα  η ενημέρωση των Ηλείων φιλάθλων από τις τοπικές εφημερίδες έγινε στην ουσία με μία αντιγραφή/επικόλληση της περίληψης  του αγώνα από site της Εύβοιας. Είναι φυσικό απ’τις  συγκεκριμένες τοπικές πηγές  ν’απουσιάζει η ολόπλευρη κι αντικειμενική παρουσίαση του παιχνιδιού και η ψυχωμένη απόδοση του ΠΑΟΒ καθώς και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε . Κι αυτό συνέβη, γιατί απλά δεν ρωτήθηκε έστω με ένα τηλέφωνο ούτε ένας από τους παράγοντες του ΔΣ που ήταν παρών, για το συγκεκριμένο παιχνίδι πριν φτάσει το ρεπορτάζ στα χέρια του κάθε Ηλείου φίλαθλου, ο οποίος και υιοθετεί  αναγκαστικά ό,τι διαβάζει. Και φίλαθλοι δεν υπάρχουν μόνο στον κάμπο ή στον Πύργο αλλά και στην Βουπρασία, οι οποίοι πάντα στηρίζουν τις τοπικές εφημερίδες και θα ήθελαν να διαβάσουν τι έγινε αντικειμενικά σε αυτό  το κρίσιμο ματς μιας ομάδας που μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχει την πρωτοκαθεδρία του Ηλειακού ποδοσφαίρου, ευρισκόμενη στην υψηλότερη θέση, συγκριτικά , του Ομίλου.

Παρατίθεται λοιπόν η συνέντευξη του  προπονητή κ. Αυλωνίτη στο τέλος του αγώνα, όπου ξεκάθαρα από τον αντίπαλο προπονητή γίνεται διαφήμιση της ομάδας μας, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ελλιπή σήμερα διαβάσαμε από τον τοπικό τύπο. 

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ