Drop Down Menus

      Τρίτη 3 Απριλίου 2018

      ΛΕΝΤΖΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ... ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

      Μια ακόμη επιτυχημενη χρονιά για τον Παμβουπρασιακό μας ολοκληρώθηκε. Ο στόχος παραμονής επετεύχθη και η ομάδα για έκτη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στη Γ´ Εθνική, πορευόμενη με ήθος και αξιοπρέπεια, όπως πάντα.

      Τα ηλειακά σωματεία απέδειξαν τη μεταξύ τους αλληλεγγύη θέτοντας ψηλά τον πήχυ για το μέλλον, ώστε νικητής να είναι το ποδόσφαιρο και οι απαντήσεις να δίνονται στα γήπεδα.

      Στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια απο το ΔΣ του
      Παμβουπρασιακού για την παραμονή στη Γ´Εθνική αρωγός είναι πάντα ο φίλαθλος κόσμος της Βουπρασίας, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες όλου του Δήμου Ανδραβιδας-Κυλλήνης που βρίσκονται σταθερά στο πλευρο μας. Αν και κάποιες φορές μας πίκρανε η μειωμένη προσέλευση στους αγώνες, εντούτοις είμαστε ευγνώμονες που οι αγνοί φίλαθλοι από το υστέρημά τους στηρίζουν αδιάλειπτα την ομάδα συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου.
      Στον αντίποδα του ενδιαφέροντος βρίσκεται η δημοτική αρχή, παντελώς απούσα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και μην αναλαμβάνοντας βασικές υποχρεώσεις της όπως,για παράδειγμα, η συντήρηση του δημοτικού σταδίου της Βάρδας, η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου που θυμίζει γεφύρι της Άρτας.
      Κόντρα σε όλους όσους θέλουν τη Βουπρασία στο περιθώριο, σας διαβεβαιώνουμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να φτάσουμε εκεί που κάποιοι λένε ότι δε μπορούμε.
      Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας,και να σας ευχηθούμε Καλό Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειες σας,  με υγεία, ευτυχία, και χαρά.

      Λέντζας Γιάννης

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ