Drop Down Menus

      Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

      ΒΑΡΔΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ 0-0 ... ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΛΑ Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ , ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...

      Παίζοντας εξαιρετικά αν και είχε νωρίς την άδικη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του επιθετικού Μικελάτου , η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ήταν αυτή που πάταγε πολύ καλύτερα στο γήπεδο
      και ήταν η ομάδα της Βάρδας που είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών ώστε να πάρει την νίκη...

      Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να ήταν το
      0-0 αλλά για όλον τον κόσμο που βρέθηκε στο Γρ. Καλάκος νικητές ήταν οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ καθώς οι φίλαθλοι χειροκρότησαν γιατί είδαν ποδόσφαιρο ,γιατί είδαν πάθος , γιατί είδαν μια ομάδα να προσπαθεί παίζοντας σωστά με τρομερή αυταπάρνηση,αλληλεγγύη και αλληλοκάλυψη των παιχτών να πάρει την νίκη ακόμα και με 10 παίχτες.

      Ήταν μια ομάδα που δεν ξέφυγε απ' το πλάνο της, με έναν προπονητή τον κ Cirkovic που μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να προσπαθούν και να μην σταματούν σε όλο τον αγώνα να ζητούν τους τρεις βαθμούς.

      Σήμερα παρά το αποτέλεσμα του 0-0 ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός στο τέλος του αγώνα γιατί είδε και αναγνώρισε την προσπάθεια απ' όλους ...

      Ο ΑΓΩΝΑΣ:

      15' Ο Σάμιος έκανε  σουτ που περασε άουτ.

      17' Ακυρώθηκε γκολ του Λιόση μετά την λάθος υπόδειξη του επόπτη.

      19′: Σουτ Λιόση μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο Τσάκαλος την τελευταία στιγμη.

      25′: Αποβολή Μικελάτου με δεύτερη κίτρινη.

      36′: Σουτ Αγουρίδη στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

      41' Διαμαρτυρία των παιχτών του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και υποψία πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Παλλήνης.

      50′: Ωραιο δυνατό σουτ του Ντόμα από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Τσάκαλος.

      75′: Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ματσαδέ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

      78′: Φοβερή ευκαιρία μετά από τρομερή κούρσα του Περικλή Πολίτη από δεξιά και ασίστ στον Γούρμο, αυτός μόνος με τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε σκοράρει.
      80′: Σουτ του Ζέλο, άουτ.

      87' Τεράστια ευκαιρία για την Βάρδα μετά από κόρνερ του Πολίτη ο Γούρμος πήρε την πρώτη κεφαλιά , ο ΜΠΟΥΝΑΣ δεν μπόρεσε να φτάσει στην μπάλα.

      ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Αγουρίδης, Δ. Νικολόπουλος (44′ λ.τ. Ξύδης-84′ Ντάζος), Πέκεζ (36′ Γούρμος), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας (57′ Θ. Νικολόπουλος), Μπούνας, Μικελάτος, Ζέλιος.
      Παλληνιακός: Τσάκαλος, Δημογιάννης, Αρκούδας, Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (58′ Μερκούρης), Ζέλο (88′ Δημητρίου), Σάμιος, Ματσαδές (83′ Κυριόπουλος), Μπιτίλης, Βλάχος (86′ Κωστόπουλος)


      Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ .

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ