Drop Down Menus

      Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

      ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ 1-0 ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟ Α.Ο ΤΣΙΛΙΒΗ

      Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τον Π.Α.Ο  ΒΑΡΔΑΣ και για τον σημερινό αγώνα καθώς η ομάδα μας , αν και βρέθηκε να αγωνίζεται με αριθμητικό
      μειονέκτημα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να είναι η νικήτρια με 1-0 απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα , όπως αυτή
      του Τσιλιβή.

      Θα θέλαμε απλά και μόνο να δώσουμε τα εύσημα και τα συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους ποδοσφαιριστές μας για την μαχητικότητα και το πάθος που αγωνίζονται , καθώς και επίσης στον προπονητή μας κ Cirkovic για αυτό που έχει καταφέρει να περάσει και να δημιουργήσει στην ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.

      Ένα σύνολο που χαιρόμαστε να βλέπουμε , ένα σύνολο που χαιρόμαστε να είμαστε οπαδοί του.

      Ο Αγώνας:
      2' πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους όταν μετά από βαθιά μπαλιά ο Ντόμας βρέθηκε σε θέση τετ-τετ αλλά το σουτ που έκανε στην κίνηση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

      12' νέα ευκαιρία για τη Βάρδα με τον Χριστόπουλο που σούταρε αλλά απέκρουσε ο Μύρτα ενώ στην επαναφορά ο Γούρμος έκανε το πλασέ πάνω στους αμυντικούς.

      29' σουτ του Βερνάρδου από πλάγια μπλόκαρε ο Λαδάς.

      36' ξανά μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Βάρδας όταν από φάουλ του Χριστόπουλου, αρχικά κεφαλιά του Σιδέρη, ο γκολκήπερ έχασε τη μπάλα, και νέα κεφαλιά του Γούρμου από την μικρή περιοχή μόλις άουτ.

      38'  αποβολή για τον ΠΑΟΒ αφού ο Γούρμος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

      Β' Ημίχρονο
      49' ένα σουτ του Μακρή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Τσιλιβή.

      54' ο Βερνάρδος έκανε το  πλασέ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ωραία ο Λαδάς.

      73' ο Ντόμας, εκείνος έκανε το πλασέ από ευνοϊκή θέση, αλλά απέκρουσε ο Μύρτα.

      78' αποβολή για τον Παναγιωτίδη των φιλοξενούμενων με δεύτερη κίτρινη κάρτα και συνέχισαν κι αυτοί πλέοον με δέκα παίκτες.

      80' σεντρα του Ντόμα κεφαλιά του Σαμπανέι λίγο άουτ.

      82' Γκοοοολλ και 1-0 για τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ  με τον Vaz ο οποίος μπήκε στην περιοχή μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Σαμπανέϊ και πλάσαρε εύστοχα.

      90+2' νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Vaz που δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε νέο κλασικό τετ-α-τετ με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

      ΠΑΟΒ:
      Λαδάς, Ρουγκάλας (38' Vaz), Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας (90+3' Θεοφιλόπουλος), Μακρής (87' Φερεκίδης), Σαμπανέϊ, Γούρμος

      Τσιλιβή:
      Μύρτα, Μπατσής, Μουσάϊ (88' Τζάθας), Λιβέρης, Κόκας (15' λ.τρ. Παναγιωτίδης), Μούστα, Δεμερτζής, Γεωργίου, Μαρούδας, Υψηλός (84' Παναγιωτόπουλος), Βερνάρδος

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ